Klasse: vernieuwend onderwijs door traineeships

Uitgelicht op: 02-07-2018 om 13:25 in: Nieuws

Tijdens het event 'De leraren van nu' afgelopen donderdag (28 juni) werd het tijdschrift Klasse gepresenteerd.

Trainees voor de klas: hoe doen ze het eigenlijk?

Uitgelicht op: 01-07-2018 om 10:34 in: Nieuws

Onderzoekers Rikkert van der Lans en Michelle Helms-Lorenz van de Rijksuniversiteit Groningen hebben onderzocht wat Eerst De Klas (EDK) tot nu toe heeft betekend voor het onderwijs. Dit onderzoek richtte zich op een vergelijking tussen regulier afgestudeerde eerstegraads docenten en EDK-trainees.

Actiedag imagocampagne Beste Docent

Uitgelicht op: 04-06-2018 om 16:18 in: Deelnemers

Op maandag 4 juni hebben de Eerst De Klassers van tranche VIII een actiedag in Utrecht georganiseerd om het imago van docenten te verbeteren. De prominente vraag was: Wat heb jij je docent (van vroeger) te vertellen?

Project VO-raad - Hidde en Pleuni

Uitgelicht op: 17-05-2018 om 11:51 in: Deelnemers

Op 12 maart presenteerden de trainees van tranche VIII de projecten die ze bij bedrijven hebben uitgevoerd aan mede-trainees en betrokken bedrijven en scholen. Hidde en Pleuni voerden hun project uit bij de VO-raad en vertellen wat het project inhield, wat ze de organisatie hebben gebracht en wat de meerwaarde voor hen en hun school was.

Project UWV - Koen en Daan

Uitgelicht op: 17-05-2018 om 11:49 in: Deelnemers

Op 12 maart presenteerden de trainees van tranche VIII de projecten die ze bij bedrijven hebben uitgevoerd aan mede-trainees en betrokken bedrijven en scholen. Koen en Daan voerden hun project uit bij UWV en vertellen wat het project inhield, wat ze de organisatie hebben gebracht en wat de meerwaarde voor hen en hun school was.

1 van 51
Volgende