Alumni-avond 17 november: EDK meets Teach First!

Uitgelicht op: 28-10-2016 om 14:13 in: Alumni

In november bezoekt het Britse zustertraineeship, Teach First, Nederland. Ze gaan op bezoek bij o.a. het ministerie OC&W en verschillende middelbare scholen. 

Hier kan het alumninetwerk natuurlijk niet in achterblijven. Daarom organiseren we een speciale EDK/TF-avond op donderdag 17 november te Utrecht. Deze unieke avond zal in het teken staan van netwerken, van elkaar leren en socializen.

De avond zal worden geopend door EDK-alumnus Matthijs Vulpen, die nu werkzaam is bij TF. Hij zal kort vertellen wat het traineeship inhoudt en hoe het is ontstaan. Daarna zal de rubriek "Een dag uit het leven van" worden ingevuld door verschillende TF- en EDK-alumni/trainees. De borrel zal worden ingeluid door een TF/EDK-pubquiz waar leuke feitjes van beide traineeships zullen terugkomen.

Opgeven kan tot 9 november 2016 door te mailen naar j.nieuwenhuijse@deltapunt.nl. Per e-mail opgeven = twee consumptiemunten bij de borrel :)

 

Praktische informatie:

19.30 - 20.00:     inloop met koffie/thee
20.00:                  start programma

Locatie:             ‚Äč The Colourkitchen, Oudegracht 214, 3511 NS Utrecht

 

Dus heb je al wel eens van Teach First gehoord maar weet je niet precies wat het inhoudt? Heb je zin om weer lekker bij te praten, wat nieuws te horen en te netwerken met (oud-)collega's? Geef je dan snel op!