Workshopavond voor Alumni Eerst De Klas

Uitgelicht op: 07-04-2016 om 11:19 in: Alumni

Op vrijdag 22 april 2016 staat de eerste pizza/catch-up/workshopavond gepland voor alumni. De ideale gelegenheid om weer eens met je oud-collega's bij te praten en af te spreken.

Het leven na Eerst De Klas - Van Eerst De Klas naar Teach First

Uitgelicht op: 25-03-2016 om 16:37 in: Alumni

In deze rubriek blikken Eerst De Klas alumni terug op het traineeship en vertellen ze ons over het heden en de toekomst. We lezen onder andere waar de alumni nu staan, wat Eerst De Klas voor hen betekende en waar ze over 5 jaar verwachten te staan. Aan het woord: Matthijs van Vulpen. Hij vertelt in de vorm van een column hoe Eerst De Klas hem heeft geïnspireerd om in het onderwijs werkzaam te blijven. Niet meer als docent, maar wel in een andere bijzondere functie. Lees snel verder.

Het leven na Eerst De Klas - Docent, en nog volop aan het doorleren

Uitgelicht op: 29-02-2016 om 14:49 in: Alumni

In deze rubriek blikken Eerst De Klas alumni terug op het traineeship en vertellen ze ons over het heden en de toekomst. In de vorm van een interview lezen we onder andere waar de alumni nu staan, wat Eerst De Klas voor hen betekenden en waar ze over 5 jaar verwachten te staan. Aan het woord: Fleur uit tranche V.

Het Leven na Eerst De Klas - Van docent naar het bedrijfsleven

Uitgelicht op: 22-02-2016 om 14:39 in: Alumni

In deze rubriek blikken Eerst De Klas alumni terug op het traineeship en vertellen ze ons over het heden en de toekomst. In de vorm van een interview lezen we onder andere waar de alumni nu staan, wat Eerst De Klas voor hen betekenden en waar ze over 5 jaar verwachten te staan. Aan het woord: Sef uit tranche I.

Het leven na Eerst De Klas - van leraar naar afdelingsleider

Uitgelicht op: 11-02-2016 om 16:33 in: Alumni

In deze rubriek blikken Eerst De Klas alumni terug op het traineeship en vertellen ze ons over het heden en de toekomst. In de vorm van een interview lezen we onder andere waar de alumni nu staan, wat Eerst De Klas voor hen betekenden en waar ze over 5 jaar verwachten te staan. Aan het woord: Bert Buurman, tranche III.

Vorige
2 van 4
Volgende