Project Siemens - Nienke en Goke

Uitgelicht op: 26-10-2017 om 14:44 in: Bedrijven

EDK-trainees Nienke en Goke (tranche VIII) voeren een opdracht uit bij Siemens. Ze vertellen in een interview wat hun eerste indruk van het bedrijf is, welke opdracht ze precies gekregen hebben van Siemens en wat ze meenemen in het leraarschap.

Project Attero - Jacob en Bram

Uitgelicht op: 25-10-2017 om 15:05 in: Bedrijven

Eerst De Klassers Bram en Jacob (tranche VIII) voeren een opdracht uit bij milieubedrijf Attero. Ze vertellen in een interview wat hun eerste indruk van het bedrijf is, welke opdracht ze precies gekregen hebben van Attero en wat ze meenemen in het leraarschap.

Businesstalk - Siemens

Uitgelicht op: 26-02-2016 om 13:12 in: Bedrijven

Masterclasses bij Siemens richten zich op informatie over Siemens, een aanvulling op het leiderschapsprogramma vanuit de praktijk en nader kennis maken met de Siemens medewerker in een speed date of in een college tour formaat. De insteek van de cases bij Siemens zijn gebaseerd op de ontwikkeling van technologie in sociaal/ maatschappelijke veranderingen. EDK’ers passen daar heel goed bij, is gebleken.

Businesstalk - Randstad

Uitgelicht op: 11-01-2016 om 12:00 in: Bedrijven

Al sinds 2013 is Randstad Nederland een partner van Eerst De Klas. Suzanne von der Dunk, Manager Randstad Onderwijs Nederland, deelt de ervaring van Randstad met trainees van Eerst De Klas. Niet alleen doen de trainees inhoudelijk ervaring op over de organisatie en de arbeidsmarkt, ook leert Randstad de trainees de praktische, dagelijkse vaardigheden en werkzaamheden in het bedrijfsleven. Lees snel verder wat de trainees dan daadwerkelijk leren en ook hoe Randstad de kennis van Eerst De Klassen inzetten in hun organisatie.

Businesstalk - Shell

Uitgelicht op: 25-11-2015 om 09:12 in: Bedrijven

Daags voordat hij met pensioen gaat, wilde Eerst De Klas-betrokkene van het allereerste uur, André van Aperen, gelukkig nog zijn ervaringen met ons delen. Als coördinator Jet-Net & Onderwijs bij Shell Nederland, kent hij het programma als geen ander. “Het is een win-win constructie voor alle betrokkenen”. Lees hier verder waar Shell de kennis van de trainees voor inzet en waarom we docenten moeten koesteren. “Je zou zittende docenten ook een initiatief als Eerst De Klas gunnen, om ze zo meer context mee te geven”.

1 van 3
Volgende