Edutopia Conferentie 2015

Uitgelicht op: 19-05-2015 om 17:37 in: Nieuws

Op pad naar het onderwijs van morgen

Op vrijdag 12 juni 2015 organiseert tranche V van Eerst De Klas de Edutopia Conferentie 2015. De conferentie staat in het teken van de school van de toekomst. De weg ernaartoe is een jungle: wat moeten de docenten en schoolleiders behouden? En waar moet het roer juist om?

Een cruciale factor voor succesvol onderwijs is het benutten van talenten. Goede leraren zijn de sleutel tot beter onderwijs, mits het onderwijs hen blijft uitdagen en hen de kans biedt om verder te groeien, binnen of buiten hun vak. Zulke docenten zetten zich met plezier in om het beste uit hun leerlingen te halen. Pasklare antwoorden voor de toekomst zijn er niet.

Bij de Edutopia Conferentie 2015 ontdekt u daarom de mogelijkheden voor het onderwijs van morgen. Ook kunt u hierover in gesprek gaan met mensen van binnen én buiten het onderwijs. Zo maken we samen het onderwijs dat het beste haalt uit zowel docenten als leerlingen. Als Edutopiaan gaat u na een interessante dag in het Akoesticum in Ede naar huis met een visie en praktische handvatten, want het onderwijs van morgen begint vandaag!

U kunt zich kosteloos inschrijven via www.edutopia2015.nl.