Meld je aan voor de EduHackathon!

Uitgelicht op: 18-05-2017 om 12:15 in: Deelnemers

Wil jij nóg actiever aan de slag voor onderwijsvernieuwing? Ga op maandag 12 juni aan de slag met bedrijven, schoolleiders, docenten en leerlingen, en werk je ideeën samen uit tot een concreet product. De EduHackathon is voor iedereen die enthousiast wordt van onderwijsvernieuwingen. Dit is hét moment om écht aan de slag te gaan met je idee voor beter onderwijs. Schrijf je nu gratis in voor de EduHackathon georganiseerd door de trainees van tranche VII van Eerst De Klas. De eerste 100 inschrijvers krijgen een goodie!

Op de EduHackathon heeft u de gelegenheid om concrete producten ter verbetering van ons huidige onderwijs te ontwikkelen met inbreng van professionals. In een team werkt u een dag lang aan een onderwijsvernieuwing dat een antwoord kan zijn op één van de gestelde vraagstukken. Hierbij is het doel om van een (eerste) idee tot een feitelijk product te komen binnen een dag.Tijdens dit proces wordt u geïnspireerd en geholpen door experts. 

Duik deze dag in de wereld van eigenaarschap door na te denken over de vraag hoe je leerlingen nog meer motiveert om te leren met eigen keuzes. Een andere mogelijkheid is om te werken aan de ongelijkheid tussen de onderwijsniveaus. Maar er kan ook gewerkt worden aan een gewenste imagoverandering van de docent door middel van een promotiefilm. U kunt ook aan de slag met de toekomst van leerlingen door het gat tussen onderwijs en bedrijfsleven aan te pakken. Natuurlijk ontbreekt deze dag de digitale wereld niet, in de vorm van het ontwikkelen van innovaties met behulp van ICT. Meer informatie over de verschillende vraagstukken binnen de thema’s vindt u op deze website. 

Kortom: Op 12 juni heeft u de kans om te inspireren of geïnspireerd te worden om nog beter onderwijs te ontwikkelen. Wilt u hier niets van missen? Schrijf u dan nu in met een eigen team of als individu via de website