Marloes - 1988 - 4e Tranche

MA opleiding: Earth Sciences
Schoolvak: Aardrijkskunde

De belangrijkste reden voor mij om te solliciteren was de veelzijdigheid van het programma en ervaring opdoen in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. Voor de keuze van mijn universitaire studie was ik al geïnteresseerd in het onderwijs. Naast dat ik de opleiding bacheloropleiding Aarde en Economie natuurlijk interessant vond, kon ik met deze opleiding zowel aarde als economie docent worden. Dit droeg bij aan mijn keuze voor deze opleiding. Gedurende mijn studie heb ik kennis gemaakt met het onderwijs door het geven van bijlessen en examen trainingen. Ik heb hier altijd veel plezier in gehad. Naast de interesse voor het onderwijs ben ik verder ambitieus. De combinatie van onderwijs met het leiderschapstraject past daarom erg goed bij mijn interesses.

Hoewel vijf jaar nog ver weg is, hoop ik dat ik met de ervaringen van Eerst de Klas mezelf en mijn interesses verder heb verdiept. Ik hoop dat ik een afwisselende en uitdagende baan gevonden heb waarin ik zowel mijn ambitie als mijn passie kwijt kan. In het meest ideale geval zal dit een combinatie zijn van lesgeven en de politiek/een eigen bedrijfje.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”