Tina - 1987 - 5e Tranche

MA opleiding: Europese Letterkunde van de Middeleeuwen en de Renaissance
Schoolvak: Klassieke talen

 

Eerst de Klas spreekt mij in het bijzonder aan vanwege de uitdagende combinatie van lesgeven en het bedrijfsleven. Als classica lijkt het voor mij vanzelfsprekend om voor de klas terecht te komen en Eerst de Klas biedt een unieke kans om zowel deze mogelijkheid te verkennen, als direct ook andere opties te onderzoeken. Juist het combineren van verschillende bezigheden, motiveert me om overal het meeste uit te halen. Daarnaast ben ik zeer enthousiast over mijn vak en het lijkt me mooi hier inhoudelijk mee bezig te kunnen blijven en deze liefde aan leerlingen over te brengen.

 

Mijn verwachting van het programma is een intensieve periode waarin ik gestimuleerd word me op diverse gebieden te ontwikkelen. Van de verschillende programmaonderdelen, maar ook van mijn medetrainees, hoop ik datgene te leren dat ik nodig heb om me voor te bereiden op mijn verdere loopbaan, waar deze dan ook zal zijn. 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”