Tineke - 1988 - 5e Tranche

MA opleiding: Nederlandse Taal en Cultuur & Research Master Linguistics
Schoolvak: Nederlands

Ik verwacht dat Eerst de Klas het perfecte programma biedt om je ten volle te ontplooien, doordat je niet alleen werkervaring opdoet in het bedrijfsleven en in het onderwijs, maar ook leerzame en interessante workshops en masterclasses krijgt. Ik denk dat dit leiderschapsprogramma zorgt voor veel verbreding en verdieping, kennis die je goed kunt inzetten in het onderwijs, maar ook bij het uitvoeren van projecten in het bedrijfsleven.

Omdat het onderwijs mij heel erg aanspreekt; en dan vooral de interactie met de leerlingen en het overdragen van kennis, denk ik dat ik over vijf jaar nog steeds in het onderwijs werkzaam ben. Maar aangezien ik tijdens het veelzijdige leiderschapsprogramma ook nader kennis zal maken met bedrijven, is het natuurlijk ook goed mogelijk dat ik over vijf jaar in het bedrijfsleven werk.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”