Wendy - 1987 - 5e Tranche

MA opleiding: Bedrijfskunde
Schoolvak: Management & Organisatie

Om eerlijk te zijn heb ik altijd wel een baan in het onderwijs geambieerd. Maar de beperkte loopbaanmogelijkheden hielden mij op één of ander manier toch een beetje tegen. De combinatie van het leraarschap- en leiderschapsprogramma van Eerst de Klas trok mij dus meteen aan. Het feit dat er enerzijds sprake is van een stimulerende werkplek, met verantwoordelijkheid, variatie en autonomie, én anderzijds een hoogwaardig leiderschapsprogramma wordt aangeboden, welk bijdraagt aan je professionele ontwikkeling, motiveerde mij vooral. Op deze wijze hoop ik ook erachter te komen wat mij het meest ligt; een carrière in het onderwijs, het bedrijfsleven of toch een combinatie van beiden.

Eerst de Klas is voor mij een intensief traineeprogramma waarbij je alles leert om een topdocent te worden en hiernaast mee zal draaien bij de meest toonaangevende organisaties van Nederland en zo je leidinggevende competenties verder kan ontwikkelen. Een intensief programma waaruit ik veel voldoening kan halen en waarbij het opdoen van kennis en het delen van kennis centraal staat.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”