Anton - 1986 - 5e Tranche

MA opleiding: Economics and Business
Schoolvak: Economie
 
De belangrijkste reden voor mij om te solliciteren bij Eerst de Klas is mijn passie voor jongeren. Ik krijg er enorm veel energie van om jongeren te begeleiden en hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Door verschillende bijbaantjes en werkzaamheden heb ik gemerkt dat ik snel een klik heb met jongeren en geniet van het werken met tieners. Hiernaast spreekt de kans om me breed te ontwikkelen tijdens de komende twee jaar me erg aan. De combinatie van onderwijs en leiderschap is perfect voor mij en zorgt ervoor dat ik mijn kwaliteiten optimaal kan benutten. Tot slot lijkt het me erg leuk om de leerlingen te onderwijzen en na te laten denken over de huidige economische situatie en de oorzaken en gevolgen daarvan.

Mijn verwachtingen van Eerst de Klas zijn hoog. Door de combinatie van onderwijs en management verwacht ik mij snel te ontwikkelen als docent én als leider. Van het leiderschapsprogramma verwacht ik focus op ontwikkeling van persoonlijke eigenschappen tot een inspirerend en aansprekend leider.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”