Hanna - 1989 - 5e Tranche

MA opleiding: Classics and Ancient Near Eastern Civilisations
Schoolvak: Klassieke talen 

Hoewel docent worden na mijn opleiding een voor de hand liggende keuze was, wilde ik me niet direct binden aan het onderwijs. Daarom oriënteerde ik me na mijn onderzoeksmaster aanvankelijk op een PhD-traject. Toen ik echter in aanraking kwam met Eerst de Klas vond ik dit direct een prachtig initiatief, en leek me het werk als promovenda misschien toch wat theoretisch, solistisch en minder zichtbaar maatschappelijk relevant. Het praktische en sociale aspect van Eerst de Klas en de mogelijkheid ook nog een kijkje te krijgen in het bedrijfsleven, gaven uiteindelijk de doorslag.

 

Ik verwacht de komende twee jaar enorm uitgedaagd te worden op gebieden waarmee ik tot nu toe nog weinig ervaring heb, namelijk onderwijs en bedrijfsleven. Het lijkt me erg leerzaam om beide werelden te verkennen en er een concrete bijdrage aan te mogen leveren.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”