Renate - 1987 - 5e Tranche

MA opleiding: Engelse Letterkunde
Schoolvak: Engels

Ik heb veel plezier ervaren in mijn studie Engels, maar betreurde dat ik in de praktijk naar alle waarschijnlijkheid weinig met deze passie zou kunnen doen. Toen ik de advertentie van Eerst de Klas langs zag komen herkende ik me in het profiel van de Eerst de Klasser en dacht ik dat het ook een mooie mogelijkheid zou zijn om toch iets met mijn vakgebied te gaan doen. Hoewel ik altijd geroepen heb dat ik NOOIT het onderwijs in zou gaan, deden de ervaringen van de vorige Eerst de Klassers mijn gedachten veranderen. De verassende synthese van onderwijs en het bedrijfsleven maakt dit een uitdagend en breed programma, wat er toe heeft geleid dat ik heb gesolliciteerd voor Eerst de Klas.

Omdat ik nog moet beginnen aan het traject van Eerst de Klas vind ik het moeilijk te voorspellen waar ik over vijf jaar sta, maar ik hoop een functie in het onderwijs met een kleinere baan in de uitgeverswereld te combineren. Maar wie weet? Misschien brengt Eerst de Klas me wel hele verrassende dingen op het pad!

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”