Boy - 1984 - 5e Tranche

MA opleiding: Biomedical sciences
Schoolvak: Biologie

Tijdens mijn studententijd raakte ik door baantjes als student assistent en snowboardleraar geïnteresseerd in lesgeven. Ook in mijn persoonlijke omgeving genoot ik ervan om mijn opgedane kennis uit mijn studie te delen met mijn omgeving. De stap naar leraar leek logisch maar ik werd weerhouden door de, in mijn ogen, geringe doorgroeimogelijkheden binnen het docentschap. Het maatschappelijke element sprak mij aan maar ik wou ook graag kennis maken met de efficiëntie en de snelheid van het bedrijfsleven. Toen ik het programma van Eerst de Klas tegenkwam was de keuze snel gemaakt.

Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve. Tegelijkertijd stelt het programma mij in staat ook iets terug te doen voor de maatschappij door werkzaam te zijn in het onderwijs.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”