Marije - 1989 - 5e Tranche

MA opleiding: Nederlands als Tweede Taal
Schoolvak: Nederlands

Ik zie de komende twee jaar bij Eerst de Klas als een groot avontuur waarin ik enorm veel ga leren en constant met een kritische blik naar mijzelf en mijn werkomgeving blijf kijken. Ik verwacht een intensieve en inspirerende tweejarige periode waarin ik beter kan vormgeven wat ik zoek in mijn werkende leven. Ik hoop dan ook vaardigheden aangeleerd te krijgen die ik in mijn verdere loopbaancarrière in kan zetten. Ik wil altijd blijven groeien in mijn kennis en kunde. Eerst de Klas lijkt me een perfecte plek om hier een eerste start mee te maken. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Over een jaar of vijf hoop ik een goede docent te zijn, die leerlingen inspireert en zelf ook geïnspireerd blijft. Ik hoop door te kunnen blijven groeien in het onderwijs, en actief bezig te zijn met hoe onderwijs kan veranderen of verbeteren. Ik vind het onderwijs een geweldige sector waar veel in mogelijk is. De beleidsmatige kant van het onderwijs spreekt me dan ook erg aan.

 

 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”