Merel - 1987 - 4e Tranche

MA opleiding: Biological Science
Schoolvak: Biologie en ANW  

Onderzoek, bedrijfsleven en het onderwijs; alle drie spreken ze me aan. Eerst de Klas biedt me de mogelijkheid om het beste van alle drie te combineren. Na mijn studie merkte ik dat ik een actieve baan nodig had. Onderwijs geeft mij de kans om mijn passie voor mijn vakgebied actiever te kunnen overdragen. Een kijkje in het bedrijfsleven zal hopelijk mijn ontdekkingsdrang stillen en de opdrachten die we daar gaan uitvoeren zal me de mogelijkheid geven om toch een beetje te onderzoeken. Kortom; genoeg redenen om te solliciteren.

Ik verwacht twee intensieve jaren waarin ik veel kan leren over mezelf, het bedrijfsleven en lesgeven. Ik zal met een nieuwe blik naar mijn vakgebied leren kijken en beter de vertaalslag kunnen maken naar de praktijk. Ook verwacht ik veel inspiratie te krijgen van de andere EDK’ers. Een periode van hard werken, veel leren, ontdekken en plezier met de andere EDK’ers.

 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”