Annemarie - 1991 - 5e Tranche

MA opleiding: Neerlandistiek
Schoolvak: Nederlands

Tijdens mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur heb ik al even van het docentschap kunnen proeven door het volgen van de minor Educatie, wat mij zeer goed beviel. Toch vond ik het erg lastig om definitief voor het onderwijs te kiezen, omdat werken in het bedrijfsleven mij ook erg aansprak. Meedoen aan het traject van Eerst de Klas zie ik daarom als een mooie kans. Het biedt mij de mogelijkheid om nog meer ervaring op te doen als docent, mijn eerstegraads bevoegdheid te halen en ook nog een kijkje te nemen in het bedrijfsleven.

Ik verwacht dat de komende twee jaren bij Eerst de Klas zeer intensief en leerzaam zullen zijn. In deze periode hoop ik door de trainingen en masterclasses beter inzicht te krijgen in mijn capaciteiten en mijn horizon te verbreden. Uiteindelijk wil ik mij ontwikkelen tot een professionele en enthousiaste docent met affiniteit voor het bedrijfsleven. 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”