Ine - 1987 - 4e Tranche

MA opleiding: Nederlandse taal en cultuur
Schoolvak: Nederlands
 
Toen ik in 2010 de lerarenopleiding had afgerond streefde ik naar meer academische diepgang en besloot de master Nederlandse taal en cultuur aan de UvA te volgen. Nadat ik deze had afgerond, was de ambitie om voor de klas te staan niet verloren gegaan. Toch wilde ik mij ook op andere gebieden (blijven) ontwikkelen. Ik vond het lastig om vorm te geven aan mijn wens het onderwijs te combineren met een 'ander gebied' tot ik hoorde over Eerst de Klas. De veelzijdigheid van het programma en de combinatie tussen het docentschap en leiderschap sloot naadloos aan op mijn ambities.
 
Ik verwacht door Eerst de Klas te worden uitgedaagd om het onderste uit de kan te halen zodat ik mijn docent- en leiderschapsprofiel ten volle kan ontwikkelen. Daarnaast denk ik dat ik twee onvergetelijke jaren zal hebben met mijn mede trainees.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”