Cris - 1987 - 6e Tranche

MA opleiding: Industrieel Ontwerpen
Schoolvak: Ontwerpen

Werken, leren en inspireren in verschillende omgevingen waarin kennis, innovatie en vooruitgang centraal staan is de ideale combinatie die ik heb gevonden bij het traineeship Eerst de Klas. Twee jaar waarin ik constant blijf leren en tegelijkertijd zal doceren in een uitgebalanceerd programma van onderwijs (voor de klas, 12-18 jarigen, variatie) en bedrijfsleven (leiderschapsprogramma, trainingen, multinationals, etc.) is een uitdaging die ik met volle enthousiasme en vertrouwen aan ga.

Dit traineeship zal mij laten kennismaken met hoe het is om jonge mensen te inspireren en te enthousiasmeren. Door deze prachtige groep te inspireren zal hun enthousiasme groeien om dingen te leren door vooral veel te doen, te falen en door te gaan. Deze veerkracht is iets wat ik ook over 5 jaar nog hoop mee te kunnen geven aan personen in mijn omgeving; of in het onderwijs of in het bedrijfsleven.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”