Hanneke - 1986 - 6e Tranche

 

MA opleiding: Corporate Communicatie
Schoolvak: Nederlands

De zoektocht naar een baan die mij voldoening brengt, bracht me bij Eerst de Klas. Het talent voor lesgeven zit in mij, en ook al heb ik het in eerste instantie niet willen erkennen, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Het programma werd mij overigens aanbevolen door zowel vrienden als familie omdat zij mij herkenden in het profiel. Tijdens de selectieprocedure ging voor mij zogezegd de knop om omdat ik me meer en meer herkende in het profiel. Het programma biedt mij de kans om me in het lesgeven te professionaliseren, en tegelijkertijd beantwoordt het ook aan mijn bedrijfsmatige ambities. Een mooie en passende combinatie voor mensen met ambitie.

Eerst de Klas zal mij helpen om mij verder te professionaliseren in het lesgeven, en zal mijn blik verbreden op het onderwijs en het bedrijfsleven. Uiteindelijk hoop ik hier een combinatie van te maken die bij mij past. Daarnaast denk ik dat Eerst de Klas mij een hoop inzichten zal geven met betrekking tot persoonlijk leiderschap, welke ik in elk facet van het leven kan toepassen. Als laatste denk ik dat we met de tranche VI groepsleden een mooie band aan het opbouwen zijn, waar we nu al een boel plezier uit halen.

 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”