Rosa - 1986 - 6e Tranche

MA opleiding: Journalistiek
Schoolvak: Engels

Ik kom uit de journalistiek en eigenlijk ben je zowel als journalist en als docent bezig dingen uit te leggen. Als docent heb je alleen meer interactie met je publiek en ik krijg erg veel energie van het omgaan met jonge mensen. Het is leuk om je naam in de krant te zien, maar ik hoop in het onderwijs een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij en een wezenlijk verschil te kunnen maken in de levens van anderen. Tegelijkertijd is het een fijn idee dat de deur naar het bedrijfsleven ook nog op een kier blijft staan. Daarnaast vind ik het een groot pluspunt dat ik het onderwijs en het bedrijfsleven de komende twee jaar tegelijk kan meemaken en uit beide werelden dingen kan leren en meenemen.

Ik denk dat ik veel ga leren van het uitdagende en veelzijdige programma. Door onder andere het leiderschapsprogramma hoop ik mogelijkheden te creëren voor mijn verdere carrière en inspirerende mensen uit verschillende werkvelden te ontmoeten. Het wordt een intensief programma, maar ik verwacht dat het me veel gaat brengen en ik daag mezelf graag uit.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”