Sandor - 1987 - 6e Tranche

MA opleiding: Business Administration (Marketing)
Schoolvak: Management & Organisatie

Als bedrijfskundestudent had ik altijd verwacht in het bedrijfsleven terecht te komen. Het is niet alleen een wens, maar vooral ook een verwachting die je jezelf eigen maakt. Echter, gedurende mijn eerste fulltime functie bij één van de grote nationale banken kwam ik erachter dat het mij niet de voldoening geeft die ik zocht. Een maatschappelijke functie trok mij aan, en dan vooral één waarin ik niet van 9 tot 5 achter mijn bureau rapportages zat uit te schrijven. Het onderwijs heeft mij altijd al getrokken. Werkgroepen begeleiden, vrijwilligerswerk op een school in Cambodja en zelfs onderzoek naar de mate van hoge werkdruk onder docenten op een hogeschool; genoeg aanknopingspunten zeg maar. De variatie van het programma maakt het voor mij compleet; deze kans moest ik aangrijpen!

Ik verwacht een zeer uitdagend traject waarin je regelmatig jezelf zult tegenkomen. Ik verwacht dat de diversiteit en variatie van het drukke programma zowel de uitdaging en de motivatie wordt als dat het de moeilijkheid is en op zijn tijd tot frustratie kan leiden. De opleiding, de trainingen, je project en vooral ook het werk als docent goed naast elkaar te combineren vergt niet alleen doorzettingsvermogen maar vooral ook discipline en planningsvermogen (een hele uitdaging voor mij). Daarbij hoop ik dat de organisatie van Eerst de Klas als advies- en steunpunt kan dienen, daar waar nodig.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”