Reeuwerd - 1984 - 7e tranche

MA opleiding: Applied Physics
Schoolvak: Natuurkunde

Van veel vrienden, zowel binnen als buiten het onderwijs, kreeg ik te horen dat ze een leuke leraar in mij zagen en "er is veel vraag naar docenten natuurkunde." Na enkele jaren dansles te hebben gegeven, heb in inderdaad gemerkt dat het mij veel energie geeft wanneer ik zie dat anderen iets van mij leren. Het probleem was dat ik na mijn studie geen zin had om wéér de studiebanken in te gaan. Er moest immers ook maar eens brood op de plank komen, dus was een baan in het bedrijfsleven een logische stap. Totdat ik Eerst De Klas ontdekte. Het traineeship dat me een combinatie van beiden biedt!

De komende twee jaar hoop ik mezelf te ontwikkelen tot een volwaardig leraar en leider die zowel op school, als in het bedrijfsleven het beste uit de mensen weet te halen. Want ook na Eerst De Klas wil ik graag in beide velden actief blijven.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”