Lyckle - 1990 - 7e tranche

MA opleiding: Mechanical Engineering
Schoolvak: Natuurkunde

Gedurende mijn studie heb ik altijd veel plezier beleefd aan het geven van werkcolleges, het geven presentaties en het organiseren van activiteiten. Werkervaring buiten de universiteit heb ik echter nog nauwelijks. Het traineeprogramma bevat alle dingen die ik leuk vond om te doen op de universiteit en biedt daarnaast de mogelijkheid om kennis te maken met zowel het bedrijfsleven als het onderwijs.

Ik kijk er naar uit om samen met de andere trainees de lerarenopleiding en masterclasses te volgen. De afgelopen jaren heb ik voornamelijk in een bètaomgeving doorgebracht. Ik verwacht daarom nieuwe inzichten op te doen door de samenwerking met de alfa/gamma trainees. Met de inzichten, werkervaring en connecties die ik tijdens het traineeship opdoe, hoop ik op een leuke en leerzame manier uit te vinden welke baan het best bij me past.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”