Nina - 1989 - 7e tranche

MA opleiding: Bouwkunde
Schoolvak: Onderzoek & Ontwerpen met wiskunde

Van lesgeven en coachen krijg ik energie en word ik enthousiast. Ik werk graag in een sociale context en wil graag mensen helpen; ik verwacht dat dit kan bij Eerst De Klas. Daarnaast zie ik bij dit traineeship de mogelijkheid om mijn competenties beter te leren kennen en te ontwikkelen. Zowel in theorie als in praktijk; in theorie door middel van de opleiding en het leiderschapsprogramma, en in praktijk door voor de klas te staan.

Ik verwacht dat mij de komende twee jaar een spiegel wordt voorgehouden, zowel in mijn eigen opleiding als tijdens de lessen die ik zal geven op de middelbare school. Door deze figuurlijke spiegel hoop ik mijn kwaliteiten en valkuilen te ontdekken om deze zo goed mogelijk te kunnen inzetten tijdens mijn werk als docent. Ik zie het als een uitdaging om een klas vol met individuen te doceren en verwacht dat ik bij Eerst De Klas veel vaardigheden ga leren waardoor ik scholieren kan inspireren en motiveren voor het bèta- en ontwerpvakgebied. 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”