Bram - 1981 - 8e tranche

Onderwijs/leiding geven is iets wat perfect aansluit bij mijn achtergrond en mijn ambitie: werken in een dynamische werkomgeving waarin veel creativiteit wordt vereist en waar communicatie en kennisoverdracht centraal staan. Een plek waar ik constant word uitgedaagd om mezelf te blijven ontwikkelen. In mijn ogen was Eerst De Klas de route naar mijn toekomstige carrière.

Ik verwacht dat Eerst De Klas mij een uitdagend programma biedt dat op verdieping en ontplooiing is gericht. Dat ik, door het volgen van het trainee programma, in contact kom met nieuwe kennis en informatie die mijn verder laten groeien en mijn leiderschapskwaliteiten versterken. Daarnaast hoop ik dat de interactie met mede Eerst De Klas trainees eventueel de grondslag voor toekomstige netwerken oplevert.

Over 5 jaar ben ik een ervaren docent die, naast het voor de klas staan, zich bezighoudt met vernieuwende zaken binnen het onderwijs, bij voorkeur zowel binnen als buiten de schoolmuren. 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”