Cees Jan - 1987 - 8e tranche

Nadat mijn vrienden, familie en docenten al enige tijd zeiden dat ik iets in het onderwijs zou moeten doen ben ik studenten assistent docent geweest aan de faculteit Industrieel Ontwerpen, TU Delft voor enkele vakken. Dit beviel erg goed, echter verdween dit weer naar de achtergrond tijdens mijn afstuderen. Na mijn afstuderen kwam ik Eerst De Klas tegen en kwam de onderwijs prikkel weer terug en vooral het wat bredere programma trok mij erg aan. Zodoende toch een sollicitatie ingestuurd, en na een pittige assessment nu deel van tranche VIII.

Ik hoop dat ik mijn onderwijs ambities waar mag maken, en daarmee mezelf mag ontwikkelen tot bekwaam docent. Naast leuke en bijzondere projecten binnen het bedrijfsleven. Welke op een ander professioneel vlak nieuwe uitdagingen zullen bieden. Al met al verwacht ik na 2 jaar een bevlogen docent te mogen zijn, naast een inspirerende kracht binnen het bedrijfsleven. 

Over 5 jaar hoop ik mijn werk als docent te mogen combineren met een eigen ontwerp bureau, om zo aan beide kanten van de lijn mijn ideeën en inspiratie te mogen delen. En zo het toekomst beeld van Nederland als kennis economie een stuk positiever te kleuren. 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”