Jurian - 1991 - 8e tranche

Na mijn studie biologie wist ik niet zo goed wat ik nu wilde met mijn carrière. Na mijzelf georiënteerd te hebben en van mensen vaak gehoord te hebben ‘Is het onderwijs niet iets voor jou?’ wist ik welke richting ik op wilde. Ik vond het altijd veel voldoening geven mijn kennis over te dragen op andere en waar kan dat nu beter dan het onderwijs?

Ik besloot mij aan te melden voor Eerst De Klas. Ten eerste sprak het bedrijf en leiderschapsgedeelte mij erg aan. Ik verwacht dat met dit gedeelte van Eerst De Klas ik een leraar word die echt deel is van de maatschappij. Daarnaast verwacht ik dat Eerst De Klas mij bijstaat in mijn ontwikkeling tot een professionele leraar.

Over 5 jaar verwacht ik nog steeds werkzaam te zijn in het onderwijs als het blijkt dat het inderdaad echt iets voor mij is. Daarnaast zou ik graag nog willen bijdragen aan het oplossen van biologische problemen bij bijvoorbeeld een medisch bedrijf. Deze kennis kan ik op zijn beurt weer gebruiken om mijn lessen actueel en interessant te houden!

 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”