Nienke - 1987 - 8e tranche

Dit veelzijdig en diepgaand programma van Eerst De Klas bied mij de kans om mezelf ontplooien. Ik verheug me op twee leerzame jaren waarin ik me kan laten inspireren door mijn enthousiaste, gemotiveerde mede-trainees en de bedrijfsbezoeken. Het leiderschapsprogramma en de opdracht in het bedrijfsleven bieden mij persoonlijke groei een goed carrière perspectief.

Mijn passie voor techniek en wetenschap wil ik graag delen en ik geloof dat ik met mijn enthousiasme, creativiteit en verzorgende karakter helemaal mijn ei kwijt kan in het onderwijs. Bij het geven van proefjes geniet ik van de verwondering die het bij leerlingen oproept. De verfrissende kijk die de leerlingen op de wereld hebben kan ook heel leerzaam zijn; ik zie het als een kruisbestuiving. Het lijkt me mooi om het onderwijs te combineren met een baan in de sector duurzame energie: een dubbele inzet voor een betere wereld!

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”