Pleuni - 1988 - 8e tranche

Ik ben twee jaar werkzaam geweest in de financiële sector en vond daar niet de bevrediging en het plezier die een baan in mijn ogen moet bieden. Ik dacht dat ik die bevrediging en plezier wel in het onderwijs zou vinden. Ik vind het leuk om mij bezig te houden met ontwikkeling, of dat nou die van mijzelf of van iemand anders is. Daarnaast vind ik het een eer om weer op de universiteit rond te lopen als student en ook nog eens op de vrijdagen extra kennis, vaardigheden en inzichten op mag doen die mij tot een completer mens en een betere docent maken. 

Van Eerst De Klas verwacht ik een enorm intensieve leerschool, zodat ik groei als docent en als persoon en ik leerlingen daardoor extra kan motiveren voor school en ze beter kan voorbereiden op het volwassen leven na school.

Over 5 jaar werk ik hoogstwaarschijnlijk nog in het onderwijs. Mocht dit niet het geval zijn, dan heb ik in ieder geval een rol waarin ik me bezig houd met de ontwikkeling van mensen. 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”