Stefan - 1986 - 4e Tranche

MA opleiding: Wiskunde
Schoolvak: Wiskunde
 
Al vanaf het begin van mijn studie was ik van plan om iets met wiskundeonderwijs te gaan doen. Door de vele bijlessen die ik gaf merkte ik dat ik het leuk en uitdagend vond om de abstracte en ingewikkelde wiskundetheorie levendig en begrijpelijk te maken en op die manier mensen te helpen. In mijn laatste studiejaar kwamen er echter ook een aantal aantrekkelijke banen in het bedrijfsleven in beeld waardoor ik toch begon te twijfelen over mijn keuze voor het onderwijs. In Eerst de Klas zag ik een kans om een start te maken in het onderwijs en tegelijkertijd te ontdekken wat het bedrijfsleven mij te bieden heeft.

Ik verwacht dat het twee hele intensieve en leerzame jaren gaan worden. Met name op het gebied van spreken voor- en leiding geven aan een groep mensen verwacht ik veel te leren. Ik hoop ook dat ik na deze twee jaar een goed beeld heb gekregen van wat ik kan- en wil betekenen voor het onderwijs en de verschillende bedrijven.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”