Aart - 1980 - 1e tranche

MA opleiding: Scheikunde
Schoolvak: Scheikunde
 
Ik houd ontzettend van mijn vak en ben heel leergierig. Na mijn studie ben ik daarom doorgegaan met onderzoek. Ondanks dat ik veel waarde hecht aan onderzoek doen, merkte ik dat mijn hart toch ergens anders lag. Toen ik de vacature zag van Eerst de Klas, was mijn interesse direct gewekt. Het is heel breed, generalistisch. Ik heb me al erg lang vakinhoudelijk verdiept en vind het nu belangrijk om me te ontplooien op andere vlakken, zoals communicatieve vaardigheden. Eerst de Klas is daar een perfecte gelegenheid voor. Daarnaast vind ik het geweldig om jonge mensen te inspireren, kennis over te dragen en mensen te enthousiasmeren voor mijn vak.
 
Ik weet niet waar ik over vijf jaar sta. Ik heb tot nu toe alleen ervaring met onderzoek en voel veel liefde voor het onderwijs. Daar ga ik me twee jaar volledig in storten. Tegelijkertijd ga ik me oriënteren op het bedrijfsleven. Ik ben er nieuwsgierig naar en zeker in geïnteresseerd.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”