Irma - 1987 - 3e Tranche

MA opleiding: Logic
Schoolvak: Wiskunde
 
Ik wil graag bezig zijn met werk waarmee ik iets kan betekenen voor iets of iemand in deze wereld en ook werken met mensen trekt mij heel erg aan. Deze combinatie van interesses hebben mij al eerder doen overwegen om het (hoger) onderwijs in te gaan. Echter, bezit ik ook de ambitie om meer van de wereld en het bedrijfsleven te zien, wat mij tegen hield om voor het onderwijs te kiezen. Toen ik hoorde van Eerst de Klas, waarbij je de mogelijkheid krijgt om een stap in het onderwijs te zetten en tegelijkertijd een stap in het bedrijfsleven, heb ik meteen gesolliciteerd.
 
Ik verwacht van Eerst de Klas twee hele leerzame jaren, waarin ik me nog vaak zal verwonderen over de veelzijdigheid van goed leraarschap en leiderschap. Bovendien verwacht ik in die twee jaar een sterk netwerk op te bouwen die behulpzaam zal zijn in mijn verdere carrière.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”