Bert - 1987 - 3e Tranche

MA opleiding: Meteorology, physical oceanography and climate
Schoolvak: Natuurkunde

Ik verwacht van Eerst de Klas dat zij mij helpen een goede docent te worden. Voor mij betekent dit enthousiast, betrokken, flexibel en toegewijd. Het traineeprogramma lijkt mij een geweldige manier om mezelf in deze competenties verder te ontplooien. Daarnaast verwacht ik kennis te maken met het bedrijfsleven op een manier die voornamelijk gericht is op het leiderschap. Ten slotte verwacht ik in zowel het onderwijs en het bedrijfsleven veel werkervaring op te kunnen doen.  

Waar ik mezelf over vijf jaar zie? Eerlijk gezegd kijk ik nooit zo lang vooruit. Het bedrijfsleven boeit me enorm, maar heb er nog weinig van gezien. Met onderwijs geven heb ik wel ervaring, maar ik weet nu al dat enkel lesgeven voor mij geen optie is. Ik zou daarnaast ook nog een organisatorische rol willen vervullen. Wat ik zeker weet is dat mijn affiniteit met het onderwijs en mijn nieuwsgierigheid over vijf jaar nog steeds merkbaar zullen zijn in mijn werk, wat ik op dat moment ook doe.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”