Bart - 1986 - 3e Tranche

MA opleiding: Applied Physics, Management of Technology
Schoolvak: Natuurkunde en Science
 
In mijn studententijd heb ik altijd al bijbaantjes gehad die met lesgeven te maken hadden: ik ben practicum-assistent en ben tutor geweest op verschillende vakgebieden. Via mijn master in Management of Technology ben ik ook erg geïnteresseerd geraakt in het werken met mensen in een commerciële omgeving. Dus toen ik moest kiezen was dat voor mij erg moeilijk, totdat ik Eerst de Klas tegen kwam. Het stelt mij in staat om mijn interesses van lesgeven, management en natuurkunde te combineren, terwijl het ook nog eens enorme mogelijkheden biedt tot persoonlijke ontwikkeling. Toen was de keus om te solliciteren voor mij snel gemaakt.

Afhankelijk van hoe de komende twee jaar gaan verlopen zal ik ter zijner tijd een keuze maken tussen het onderwijs en management. Misschien is het zelfs mogelijk om het te blijven combineren. Ideaal lijkt me om een aantal dagen per week les te geven en een aantal dagen per week een eigen bedrijfje te starten of te freelancen. Wat ik wel weet is dat ik dan nog steeds een baan wil hebben waar ik veel met mensen om kan gaan en ook daadwerkelijk een bijdrage kan leveren aan hun leven.
 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”