Laura - 1986 - 3e Tranche

MA opleiding: Research MA The Study of Art and Literature
Schoolvak: Engels

Een belangrijke reden om hieraan mee te doen is voor mij toch wel de veelzijdigheid van het programma: ervaring opdoen in het onderwijs, je lesbevoegdheid halen, en dan ook nog interessante projecten uitvoeren in het bedrijfsleven! De combinatie van al die verschillende elementen sprak mij erg aan. En hoewel het onderwijs me altijd al leuk heeft geleken, zou ik denk ik niet zo snel alleen de lerarenopleiding gaan volgen. Ik vind het leuk om verschillende uitdagingen aan te gaan en dit programma past daar perfect bij. 

Van Eerst de Klas verwacht ik dat het een intensieve maar vooral ook een ontzettend leuke en leerzame periode zal worden. Ook kijk ik uit naar een creatieve en productieve samenwerking met alle deelnemers. Omdat we uit allerlei disciplines komen, hebben we elk een verschillende invalshoek en aanpak. Ik denk dat die verscheidenheid een grote meerwaarde zal opleveren gedurende het programma.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”