Jorrit - 1988 - 3e Tranche

MA opleiding: Master of Economics
Schoolvak: Economie/M&O 

 Al jaren lang worstelde ik met het dilemma wat ik nou moest doen na mijn masterstudie. Er waren erg veel keuzes (doorleren of werken), maar geen van allen sprak mij volledig aan. Eerst de Klas leek mij dan ook de perfecte combinatie van het opdoen van werkervaring (in het onderwijs en het bedrijfsleven) en het ontwikkelen van mijn kwaliteiten middels het leiderschapsprogramma. In feite stel ik mijn beslissing nog twee jaar uit, maar in dit geval is de reis belangrijker dan het doel! Daarnaast spreekt het project spreekt mij ook erg aan qua ambitie, structuur en vooral qua visie.

Vanuit mijn universitaire studie heb ik erg weinig praktijkervaring achter de rug. Dit verwacht ik met Eerst de Klas ruimschoots in te halen door uitdagende en intrigerende vraagstukken te behandelen waarbij ik het maximale uit mijzelf, en hopelijk ook anderen, kan halen.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”