Dominique - 1985 - 3e Tranche

MA opleiding: Sociale Geografie
Schoolvak: Aardrijkskunde   

Hoewel het werken met kinderen mij altijd heeft aangetrokken, was het eigenlijk nooit eerder in mij opgekomen om voor de klas te gaan staan. Totdat een deelneemster van de vorige tranche van Eerst de Klas mij wees op het programma. Ik heb nog even getwijfeld of ik het lesgeven wel aan durfde, maar ik was al snel overtuigd van de uitdaging en het plezier wat het met zich mee brengt. Wat mij meteen aan trok was de combinatie van de thema’s leraarschap – leiderschap. Ik denk dat deze thema’s elkaar aanvullen en bij Eerst de Klas krijg ik de kans op beide vlakken ervaring op te doen.

Ik verwacht van Eerst de Klas een leerzaam, intensief programma waarin ik kennis en ervaring op zal doen in het onderwijs en bedrijfsleven. Daarbij verwacht ik meer kennis over mezelf op te doen en waar ik heen wil met mijn carrière.

 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”