Eline - 1987 - 3e Tranche

MA opleiding: Europese Studies
Schoolvak: Frans
 
Eerst de Klas biedt voor mij het beste van twee werelden: leraarschap in het onderwijs en leiderschap in het bedrijfsleven. Het veelzijdige programma sluit goed aan bij mijn interdisciplinaire achtergrond. Ik heb zelf inspirerend onderwijs mogen genieten en ervaring buiten de schoolbanken kunnen opdoen. Graag wil ik op mijn beurt iets terug doen door jongeren mijn vak bij te brengen en met mijn kennis een bijdrage te leveren aan het bedrijfsleven.
 
Het traineeship is een ideale basis om me op verschillende fronten te ontplooien en op specifieke manieren  te leren luisteren, overleggen, overtuigen, inspireren en instrueren. Bovendien hoop ik van de gezellige en talentvolle groep EDK’ers veel te leren. Ik verwacht op deze wijze de eerste stappen te zetten om me te ontwikkelen tot gepassioneerde docent en innovatieve trainer of coach in het bedrijfsleven.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”