Loes - 1982 - 3e Tranche

MA opleiding: Brain and Cognitive Sciences (MSc) en Nederlandse Taal en Cultuur (MA)
Schoolvak: Nederlands
 
Tot nu toe was mijn beeld dat ik met een keuze voor het onderwijs een eenzijdige richting in zou gaan waar ik niet meer uit terug zou kunnen en dat weerhield me. Ook het bedrijfsleven lonkte, maar dan meteen de volgende vraag: wat is het eigenlijk en past het bij mij? Juist daarom is Eerst de Klas precies wat ik zoek: het biedt de mogelijkheid beide opties te onderzoeken, zonder daarmee jaren en ervaringen te vergooien; in tegendeel.
 
EDK biedt uitdaging, variatie en de mogelijkheid mezelf verder te ontwikkelen. Past het onderwijs inderdaad bij mij, of zou ik uiteindelijk in een leidinggevende positie in bijvoorbeeld het bedrijfsleven terecht willen komen? Wat maakt mij of anderen goede leiders en hoe kunnen leidinggevende kwaliteiten verbeterd worden? Ik hoop van harte dat ik dat ik met deze vragen de komende twee jaar in het traject Eerst de Klas aan de slag gang kan gaan.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”