Jan - 1984 - 3e Tranche

MA opleiding: Filosofie en Bedrijfswetenschappen
Schoolvak: Economie en Management & Organisatie

Bij sollicitaties heb ik voornamelijk gekeken naar in hoeverre maatschappelijk verantwoord ondernemen integraal deel uit maakt van de organisatie. Voor het onderwijs had ik altijd al interesse, maar ik vreesde na een aantal interessante leerjaren onderdeel te worden van het meubilair om de rest van mijn leven hetzelfde te blijven doen. Eerst de Klas stelt mij naast een baan in het onderwijs in staat om kennis te maken met allerlei bedrijven in de interessante rol van extern adviseur. De combinatie met het persoonlijke ontwikkelingstraject heeft mij direct vol enthousiasme doen solliciteren.

Over vijf jaar ben ik mogelijk uitgegroeid tot een docent die leerlingen kan inspireren en het onderwijs op mijn school een nieuwe impuls heeft gegeven. Ook is het goed mogelijk dat ik in het bedrijfsleven werkzaam ben en daar mijn steentje kan bijdragen aan de wereld van morgen. Eigenlijk lijkt een combinatie van de twee me het interessantste.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”