Isis - 1984 - 2e tranche

MA opleiding: Literary Studies
Schoolvak: Frans

Tijdens mijn studie heb ik nooit overwogen het onderwijs in te gaan: ik zag mezelf totaal niet voor een klas pubers staan. Daarbij hadden het bedrijfsleven en ik, dacht ik, elkaar vast niet zoveel te bieden. Toen ik eenmaal afgestudeerd was begon ik beide opties toch te overwegen, maar vooral van het bedrijfsleven en mijn mogelijkheden erin wist ik eigenlijk niet goed wat ik me moest voorstellen. Toen ik hoorde van Eerst de Klas wist ik meteen dat ik moest solliciteren. Eerst de Klas biedt een prachtige kans om in twee werelden geïntroduceerd te worden waarvan ik inmiddels geloof dat zij mij beiden heel veel te leren hebben.

Ik verwacht van Eerst de Klas twee intensieve, maar heel dynamische en uitdagende, leerzame jaren die mij aan het eind in staat stellen een goed overwogen keuze te maken voor het vervolg van mijn carrière.

Die openheid wat betreft de toekomst is voor mij juist het mooie van Eerst de Klas. Wat ik over 5 jaar doe, daar heb ik nog geen helder beeld van. Ik stap juist heel open in dit traject, en ben klaar om me te laten inspireren door zowel het onderwijs als het bedrijfsleven.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”