Ragna - 1983 - 1e tranche

MA opleiding: Communicatiewetenschappen
Schoolvak: Nederlands
 
De combinatie van werken c.q. ervaring opdoen in het bedrijfsleven, waarin heel veel gebeurt, en het onderwijs spreekt me erg aan. Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt en zocht naar meer uitdaging waarbij mensen een belangrijke rol spelen. Nooit eerder had ik interesse getoond in het onderwijs. Maar toen ik van Eerst de Klas hoorde, dacht ik meteen: ‘dit is de perfecte combinatie voor mij’.
 
Ik vind het moeilijk te bedenken waar ik over vijf jaar sta. Wel denk ik dat ik dan in het onderwijs zou willen werken. Van wat ik heb meegekregen over het onderwijs tijdens het introductieprogramma, lijkt het me ontzettend leuk. Ik hoop dat ik uiteindelijk een combinatie kan maken tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Misschien dat ik evenementen organiseer, en daarnaast werk in een parttime functie in het onderwijs.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”