Cazimir - 1983 - 1e tranche

MA opleiding: Moleculaire Wetenschapppen
Schoolvak: Scheikunde
 
Ik heb stage gelopen bij Shell en Philips en het leek me mooi om wetenschappelijke kennis toe te passen in het bedrijfsleven. Een lerarenopleiding doen leek mij altijd wel leuk, omdat je als docent met veel verschillende mensen in contact komt. Maar de docentopleiding had niet de hoogste prioriteit. Dus Eerst de Klas was uitgerekend de perfecte kans om beide te doen.
Het bevalt me tot nu toe zeer goed. Het introductieprogramma was heel goed geregeld, en de groep Eerst de Klassers bestaat uit zeer gedreven mensen. Ik hoop dat we in het leiderschapsprogramma heel concrete dingen gaan doen en bedrijfscases behandelen die zowel nuttig zijn voor het bedrijf als voor de klas.
 
Over vijf jaar hoop ik bij Shell te werken als researcher. Maar een combinatie van lesgeven op de middelbare school en onderzoek doen zou de ideale combinatie zijn.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”