Pia - 1978 - 1e tranche

MA opleiding: Engels
Schoolvak: Engels
 
Ik vind het heel leuk om in het onderwijs te gaan werken. Het is een enorme uitdaging en het geeft me de mogelijkheid om breed bezig te zijn met mijn studie Engels. Ook trekt het me erg om het bedrijfsleven te gaan verkennen. De Nederlandse bedrijven die deelnemen aan het programma zijn grote spelers. Ik vind het bijna een eer er straks overal een kijkje te mogen nemen en voor ze aan de slag te gaan. Eerst de Klas biedt mij de kans om me heel snel te ontwikkelen op allerlei vlakken. Dus ik ben blij dat ik mee kan doen met Eerst de Klas.
 
Waar ik over vijf jaar sta? Een lastige vraag. Ik zou natuurlijk kunnen zeggen: ‘dan sta ik óf voor de klas óf werk ik in een bedrijf’. Eerlijk gezegd moet ik het nog helemaal zien. Juist die ontwikkeling in mij is een onderdeel van het programma Eerst de Klas. Dus stel me de vraag over een jaar nog maar eens een keer, want dan kan ik hem beter beantwoorden.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”