Lys - 1988 - 4e Tranche

MA opleiding: Journalistiek en Media
Schoolvak: Nederlands
 
Eerst de Klas zoekt mensen met een brede horizon, mensen met de wil om te leren en te presteren. Kortom: vakmensen die zich willen verdiepen en ontwikkelen als leraar en leider. Die visie is mij op het lijf geschreven. Ik wil me graag ontwikkelen tot een inspirerende, enthousiaste en inhoudelijk bekwame docent. Ook wil ik graag ondervinden over welke leiderschapskwaliteiten ik al beschik en welke kwaliteiten ik nog kan verwerven. Ik zie mezelf over een aantal jaar werken in het taalonderwijs, maar een baan in het bedrijfsleven of de cultuursector behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Naar mijn verwachting biedt het programma de deelnemers de kans om verder te groeien, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ik ben benieuwd hoe de uitdagingen in het onderwijs en het bedrijfsleven me gaan bevallen. Ik hoop mijn vakkennis te vergroten en die (vernieuwde) kennis op een creatieve manier in te zetten op school. Daarnaast wil ik graag leren hoe kan ik me kan ontwikkelen tot een goede leider binnen een bedrijf of instelling. Welk type leider ben ik of kan ik worden?

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”