Eline - 1984 - 5e Tranche

MA opleiding: Bouwkunde & Architectural Design Management Systems
Schoolvak: Onderzoek & Ontwerpen met wiskunde

Door mijn vrijwilligerswerk als jongerencoach bij de stichting Go 4 It ben ik gaan inzien dat ik het ontzettend leuk vind om met jongeren te werken, om ze dingen te leren, te motiveren en te inspireren om iets van hun leven te maken. Daarnaast heb ik door mijn studieachtergrond (Bouwkunde en ADMS) ook nog steeds veel interesse in het bedrijfsleven, en dan voornamelijk in de bouwwereld. Het programma van Eerst de Klas maakt het mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen van zowel het onderwijs- als in het bedrijfsleven. Op deze manier doe je veel competenties op die je meeneemt in je verdere carrière, welke weg je ook inslaat na het afronden van dit programma. Een unieke kans dus, en dat was voor mij de voornaamste reden om bij Eerst de Klas te solliciteren.

Hoe mijn leven er over vijf jaar uitziet heb ik op dit moment geen antwoord op, aangezien Eerst de Klas voor mij nieuwe deuren gaat openen die ik een paar jaar geleden niet had voorzien. Deze nieuwe kansen wil ik eerst gaan verkennen voordat ik verdere keuzes ga maken voor mijn carrière. 

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”