Marloes - 1989 - 5e Tranche

MA opleiding: Design and Decision Support Systems
Schoolvak: Onderzoek & Ontwerpen met wiskunde

Toen ik op zoek ging naar een vervolg na mijn studie, wilde ik iets gaan doen wat ik echt leuk vind en waarbij ik kan ontdekken waar ik me graag mee bezig houd. Altijd heeft het contact met kinderen en jongeren mij aangesproken in bijbaantjes als studievoorlichting en huiswerkbegeleiding. Toen ik de beschrijving van het programma Eerst de Klas tegenkwam tijdens mijn zoektocht wist ik zeker dat dit was wat ik zocht, dit is de perfecte uitdaging. De mogelijkheid om te werken, mezelf persoonlijk te ontwikkelen en anderen iets te leren spreekt me aan in het programma Eerst de Klas.

Ik verwacht dat Eerst de Klas een zwaar, maar ontzettend uitdagend en leuk programma zal zijn. Ik hoop veel voldoening te kunnen halen uit de afwisseling tussen onderwijs en bedrijfsleven. Ik verwacht dat de variatie in het programma mij goed zal doen en een goede motivatie is.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”